Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Matolja | |
2 msk | Kinesisk soja | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 dl | Riven Magerost | |
4 dl | Grönsaksbuljong | |
500 g | Kycklingfile | |
1 tsk | Salvia - torkad | |
2 msk | Balsamvinäger | |
300 g | Svamp | |
2 dl | Arborioris |
Dela filéerna på längden och krydda med salvia. Rulla in kycklingbitarna i bacon. Lägg dem i en ugnssäker form och droppa över balsamvinäger och soja. Stek i mitten av ugnen ca 20 min i 225°. Borsta svampen och dela den i bitar, fräs i oljan i en gryta. Blanda i riset och fräs ytterligare några minuter under omrörning. Koka buljong och tillsätt någon dl i taget och rör om. Låt koka i ca 20 min, rör i osten och låt den smälta. Smaka av med salt och peppar. Servera med kyckling och sallad.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Riven Ost Mager 12% 150g Arla
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta