Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Dijonsenap | |
800 g | Rättika | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 dl | Gräslök - färsk | |
2 st | Salladslök | |
1 dl | Majonnäs | |
0,75 dl | Kapris | |
1 tsk | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Salt |
Tärna rättikan i ganska små bitar och koka den därefter i lättsaltat vatten i 10-12 minuter. Låt svalna.
Låt kaprisen rinna av och hacka gräslöken Blanda övriga ingredienser i en skål. Tillsätt den avsvalnade rättikan och blanda runt.
Ställ kallt i minst en timme, gärna längre.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt