Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Fransk Senapssås | |
4 st | Laxfilé | |
20 g | Dill - fryst | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
3 msk | Caviar & Stenbitsrom | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 dl | Vatten | |
3 msk | Hummerfond Buljong | |
3 dl | Basmatiris |
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Lägg laxar i en form.
Koka ihop crème fraiche, grädde, vatten, hummerfond och senap.
Blanda i dill och stenbitsrom i såsen.
Häll såsen över laxbitarna.
Gratinera i 225 grader i ca 25 minuter.
1 Fransk Senapssås 3 3x2,25d Blå Band
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko