Gå vidare till huvudinnehåll
Fläskkarré med brasiliansk papayasallad

Fläskkarré med brasiliansk papayasallad

30 minEnkelt
393,40 kr
4 portioner 44,70 kr per portion
Familjekassen v1

Brasiliansk papayasallad
0,5 stGurka
50 gCashewnötter Naturella
2,5 dlKamut
1 stBladpersilja - färsk
1 stPapaya
2 stLime
Fläskkarré
1 mskHonung Flytande
1 tskJapansk soja
700 gFläskkarré Skivor
0,5 dlOlivolja
0,5 stCitron
Instruktioner
1

Fläskkarrén: Rör ihop olja, honung, soja och pressad citron till en marinad.

2

Vänd ner köttet Blanda ordentligt och låt köttet marinera medan du förbereder resten.

3

Brasiliansk papayasallad: Koka kamutvetet enligt förpackningens instruktioner.

4

Skölj gurkan, och kärna ur och skala papayan. Skär allt i små bitar.

5

Finhacka persiljan.

6

Skölj noga och riv sedan skalet av limefrukterna. Hacka nötterna.

7

Fläskkarré forts: Hetta upp en stekpanna med lite smör.

8

Stek köttet på relativt hög värme på båda sidor tills det fått fin färg och är genomstekt.

9

Papayasallad forts: Häll av ev. resterande vatten från kamutvetet och blanda ihop med papaya, gurka, persilja och rivet limeskal.

10

Pressa limesaften över, salta och blanda ordentligt.

Strö de hackade nötterna över salladen och servera med den nystekta fläskkarrén.