Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 g | Vaniljstång, (0,5 st) | |
0,75 dl | Standardmjölk | |
1 dl | Vispgrädde | |
190 g | Hallon Frysta | |
50 g | Strösocker |
Mixa hallon och socker i en mixer och mixa tills hallonen är helt mosade.
Tillsätt grädde, mjölk och vaniljfrön. Mixa i 20-40 sekunder.
Häll i glassmaskinen och kör den tills glassen är klar. I min maskin är den klar då smeten fortfarande är något lös. Häll upp i bunke och ställ i frysen i någon timme.
Ps. Har du ingen maskin så häller du i en bunke, ställer i frysen. Ta ut den varje halvtimma och rör runt lite. Det går bra det också.
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket