Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Linfrön Krossade | |
1 dl | Paranötter | |
1 dl | Sesamfrö | |
25 g | Mandelmjöl, (0,5 dl) | |
2 st | Ägg | |
0,5 tsk | Vaniljpulver | |
3 tsk | Kakao | |
3 dl | Riven kokos | |
3 msk | Solroskärnor | |
2 msk | Kokosfett |
Gör så här Hacka paranötterna. Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och platta därefter ut allt i en form ca 20x20 cm. Smält kokosfett i micron och blanda i kakao. Pensla över chokladblandningen. Ställ in allt i kylen i ett par timmar.
1 Bourbonvanilj Pulver 10g Khoisan Gourmet
1 Kokosolja Kallpressad EKO 500ml Clean Eating