Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Pasta Cannelloni | |
150 g | Pesto & Tapenade | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 st | Gul lök | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 msk | Olivolja | |
100 g | Parmesanost | |
400 g | Svamp |
Finhacka svampen och löken.
Stek svampen tillsammans med lök i olivolja i ca 5 minuter.
Tillsätt pesto och cream fraiche.
Pressa i vitlöken samt smaksätt med salt och peppar, låt småkoka i 5 minuter.
Tillsätt parmesanosten. OBS! spara lite ost till gratineringen
Lägg en rad med fyllning längs kortsidan på lasagne plattorna, rulla ihop dem och skär bort överflödig deg. OBS! spara lite fyllning till gratineringen
Lägg cannelonin i en ugnsfast form, häll på den resterande fyllningen och strö över med parmesanost. Tillaga i ca 15 minuter i 200°C.
Garnera med ruccola