Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gul lök | |
1 klyfta | Vitlök | |
120 g | Bacon Skivat | |
1 st | Paprika | |
0,5 tsk | Paprikakrydda | |
3 st | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Anchochili | |
200 g | Kassler | |
3,5 dl | Riven Ost | |
0,5 tsk | Salt | |
0,5 st | Broccoli Fryst | |
3 dl | Vispgrädde | |
4 st | Färska champinjoner |
Dela kassler, bacon, paprika, lök, svamp, vitlök och broccolin i bitar och stek i stekpannan, så att allt vätskar ut.
Smörj en ugnssäker form med smör och häll alla stekta ingredienser.
Blanda sedan ägg, grädde, ost och kryddor (efter smak) och häll på grönsak/kött blandningen och sedan in i ugnen.
200 grader i ca 35 minuter eller till den har stannat.
Går att utan problem utesluta eller byta ut någon av ingredienserna.
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt