Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
Fiskgryta | ||
400 g | Krossade Tomater | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Koriander - färsk | |
1 msk | Rapsolja | |
2 dl | Vispgrädde | |
600 g | Torskrygg Fryst | |
1 msk | Honung Flytande | |
1 st | Broccoli Färsk | |
35 g | Kryddmix Tikka Masala | |
1 st | Röd Paprika | |
1 klyfta | Vitlök |
Skala och strimla löken. Finhacka vitlöken. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök och vitlök någon minut. Häll på tomater och grädde. Tillsätt kryddblandningen och honungen. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i skivor. Bryt broccolihuvudet i små buketter. Tillsätt grönsakerna i grytan. Skär fisken i bitar och lägg ner. Låt sjuda några minuter. Strö över färsk koriander.
Rosta nötterna i en torr panna. Strö på lite salt. Lägg upp i en skål och servera till fiskgrytan tillsammans med turkisk youghurt.
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Blomsterhonung Fairtrade 250g Garant