Gå vidare till huvudinnehåll
Tikka Masala - Fiskgryta med cashewnötter och yoghurt
Hemmakock

Tikka Masala - Fiskgryta med cashewnötter och yoghurt

30 minEnkelt
483,15 kr
4 portioner 72,57 kr per portion
Resterna blir en perfekt lunchlåda och grytan smakar mer dagen efter

Tillbehör
1 dlCashewnötter Naturella
1 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
Fiskgryta
400 gKrossade Tomater
1 stGul lök
1 stKoriander - färsk
1 mskRapsolja
2 dlVispgrädde
600 gTorskrygg Fryst
1 mskHonung Flytande
1 stBroccoli Färsk
35 gKryddmix Tikka Masala
1 stRöd Paprika
1 klyftaVitlök
Instruktioner
1

Skala och strimla löken. Finhacka vitlöken. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök och vitlök någon minut. Häll på tomater och grädde. Tillsätt kryddblandningen och honungen. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i skivor. Bryt broccolihuvudet i små buketter. Tillsätt grönsakerna i grytan. Skär fisken i bitar och lägg ner. Låt sjuda några minuter. Strö över färsk koriander.

Rosta nötterna i en torr panna. Strö på lite salt. Lägg upp i en skål och servera till fiskgrytan tillsammans med turkisk youghurt.