Gå vidare till huvudinnehåll
Laxfile men magocurrysås

Laxfile men magocurrysås

45 minEnkelt
296,90 kr
4 portioner46,91 kr per portion
Laxfile men magocurrysås

1 mskHonung Flytande
2 dlCreme Fraiche Naturell
2 mskRöd Currypasta
1 stMango
1 krmVitpeppar
4 stLaxfilé
1 tskSalt Fint
Instruktioner
1

Halstra lax bitarna i en stekpanna med beläggning, ca 2-3 minuter på varje sida eller tills laxen är genomstekt. Salta och peppra.

2

Häll crème fraiche i en kastrull. Skär mangon i cm stora kuber eller skivor, spara lite till garnering, och lägg dem i crème fraiche. Hetta upp och tillsätt currypasta och honung. Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar.

3

Servera med ris och ruccolasallad och garnera med lite strimlad purjo och sparad mango.