Gå vidare till huvudinnehåll
Oxrullader med fyllning

Oxrullader med fyllning

45 minEnkelt
543,30 kr
4 portioner 75,57 kr per portion
Oxrullader med fyllning

Sås
5 dlKöttbuljong
1 tskSöt sojasås
1 mskKalvfond Buljong
2 mskMatlagningsgrädde
Oxrullader
1 dlRiven Parmesanost
3 mskFärskost Naturell
1 mskDijonsenap
1 mskBladpersilja - färsk
8 stLövbiff
Instruktioner
1

Blanda parmesan med finhackad persilja, dijonsenap och philadelphiaost Bred ut ca 1 msk fyllning på varje lövbiff. Salta och peppra. Rulla ihop lövbiffarna och fäst med tandpetare. Värm en stekpanna och ge biffarna en fin stekyta runt om. Slå på vatten så det täcker ungefär 1/3 av rullarna och brässera (fyll på med mera vatten allteftersom det kokar in) rulladerna i ca 40 min. Ta upp rulladerna ur stekpannan och fyll på med vatten så du får ca 5 dl buljong. Vispa ner grädde (valfri sort), kalvfond och soja. Red med mjölet utblandat i lite vatten. Smaka av med peppar. Lägg tillbaka rulladerna och koka ca 5 min.