Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 st | Bulgur | |
1 st | Creme Fraiche Naturell | |
4 st | Vanliga Tomater | |
600 g | Laxfilé | |
0,5 st | Grönsaksbuljong | |
1 msk | Olivolja | |
200 g | Mango Fryst | |
0,66 tsk | Salt | |
1 st | Rödlök | |
2 krm | Svartpeppar |
1 sätt ungnen på 200 grader 2 skär ca 600 g laxfile i portionsbitar. lägg med skinnsidan neråt i ungsfast form. strö över 2/3 tsk salt och 2 krm peppar. tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. 3 koka 4 port bulgur. tillsätt 1/2 tärning grönsaksbuljong istället för salt. 4 finhacka 1/2-1 rödlök, grovhacka 4 tomater. blanda grönskaer med 200 g tinad mango, 1 msk olja och 1/2 tsk sambal olek (ev.). smaka av med salt och peppar. 5 servera ev med en klick creme fraich
2 Laxfilé Fryst Lillängshamnen
1 Mango Fryst EKO/KRAV 750g Magnihill
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria