Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 msk | Rökt paprikapulver | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 st | Rödlök | |
2 klyfta | Vitlök | |
3 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
400 g | Blandade bönor | |
1 dl | Rött matlagningsvin | |
400 g | Salsiccia | |
1 st | Bladpersilja - färsk | |
400 g | Linser | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Flingsalt | |
2 st | Morötter | |
100 g | Stjälkselleri |
Fräs rödlök och vitlök i en stor kastrull i olivolja på medelvärme. Skär morötter, blekselleri och salsiccia i bitar, lägg i kastrullen. Salta, peppra och krydda med paprikapulvret. Fräs grönsakerna i 3–4 minuter och tillsätt vinet, låt koka ihop i ett par minuter och lägg sedan i krossade tomater, linser och bönor. Låt puttra ca 10 minuter. Toppa stufaton med persilja och ringla över Novello precis före servering. Bjud gärna ett gott bröd till.
32,95 kr
37,18 kr /kg
30,00 kr /kg
199,09 kr /kg
1 Olivolja Extra Virgin Delicato
145,33 kr /l
84,78 kr /kg
146,00 kr /l
205,00 kr /kg
2 Bladpersilja knippe flow Klass1
339,00 kr /kg
42,44 kr /kg
33,95 kr
28,50 kr
15,95 kr /kg
111,80 kr /kg