Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Ricottaost | |
4 st | Vanliga Tomater | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 msk | Grillkrydda | |
3,5 dl | Västerbottensost | |
300 g | Kycklingfile Fryst | |
3 st | Ägg | |
200 g | Fusilli | |
1 st | Purjolök |
1 Tina fryst kycklingfilé i strimlor 2 Koka pasta enligt anvisning på förpackningen 3 Sätt ugnen på 200 grader C 4 Stek kycklingen i 1 msk olivolja 3-4 min. Ta av från värmen och blanda i purjolök, tomater och grillkrydda. 5 Vispa ihop ricottaost med creme fraich, riven lagrad ost med ägg i en stor bunke.Krydda med salt och svartpeppar. Vispa ner pastan och kycklingblandningen. Häll allt i en oljad ungssäker form. Ställ i ugnen ca 30 min. 6 Severa med en sallad