Gå vidare till huvudinnehåll
Fisk i ugn med tomater

Fisk i ugn med tomater

30 minEnkelt
Enkel fiskrätt till vardags.

1 tskSalt
250 gKörsbärstomater
2,5 dlMatlagningsgrädde
4 dlLångkornigt Ris
0,5 stPurjolök
0,5 tskSvartpeppar Malen
600 gRödspättafile Fryst
0,5 stCitron
Instruktioner
1

Vik fiskfiléerna dubbla och lägg i en ugnsform tillsammans med tomater och purjolök.

2

Salta, peppra och riv över citronskal. Häll på grädden och ställ in i ugnen på 200 grader i 20 minuter.

3

Servera med riset.

342,75 kr
4 portioner • 52,83 kr per portion
Falksalt Hushållssalt Med Jod
19,95 kr

33,25 kr /kg


Tomat Plommon baby Klass1 Tunisien

1 Tomat Plommon baby Klass1

2 för 50 kr
Tunisien, 250 g
26,95 kr

107,80 kr /kg


Kelda® Matlagningsgrädde 15%
16,95 kr

67,80 kr /l


Garant Långkornigt Ris
35,95 kr

35,95 kr /kg


Purjolök Klass1 Nederländerna

1 Purjolök Klass1

2 för 26 kr
Nederländerna, 255 g
13,95 kr

54,71 kr /kg


Santa Maria Svartpeppar Grovmalen
33,95 kr

998,53 kr /kg


Feldts Rödspättafilé MSC Fryst Feldt's
238,00 kr

238,00 kr /kg


Citron EKO Klass1 Spanien

1 Citron EKO Klass1

3 för 30 kr
Spanien, 160 g
10,95 kr

68,44 kr /kg