Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Honung Flytande | |
4 st | Stjärnanis | |
1 st | Kyckling Hel | |
2 msk | Kinesisk soja | |
0,5 tsk | Kardemumma | |
60 g | Smör | |
0,4 st | Vitlök Vanlig | |
4 st | Kanel Hel |
Halvera kycklingen genom att skära längs ryggraden och bröstbenet. Lägg kycklinghalvorna på bakplåtspapper. Arbeta samman smör, sojasås och honung och pensla kycklingen med blandningen. Lägg kanelstängerna, den krossade kardemumman och de fyra vitlöksklyftorna ovanpå kycklingen och tillslut. Lägg kycklingen i en långpanna och ugnsstek på 200 grader i ca 35 minuter. Halvera kycklingen genom att skära längs ryggraden och bröstbenet. Lägg kycklinghalvorna på bakplåtspapper. Arbeta samman smör, sojasås och honung och pensla kycklingen med blandningen. Lägg kanelstängerna, den krossade kardemumman och vitlök ovanpå kycklingen och tillslut. Lägg kycklingen i en långpanna och ugnsstek på 200 grader i ca 35 minuter.
1 Blomsterhonung Fairtrade 250g Garant
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla