Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Gryta | ||
1 msk | Messmör | |
50 g | Vegetariska produkter | |
1 msk | Lingon | |
1 msk | Kantarellfond | |
0,5 st | Lök | |
1 tsk | Flingsalt | |
100 g | Kantareller Konserv | |
2 dl | Vatten | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 msk | Smör | |
1 tsk | Timjan | |
Tillbehör | ||
200 g | Potatis | |
50 g | Haricot Verts |
Strimla quornfilén och skiva löken. Stek tillsammans med kantarellerna i smöret tills all vätska kokat bort. Häll på grädde, vatten, fond och messmör. Har du Liquid Smoke kan du droppa i upp till 1 krm av detta. Koka i ca 5 minuter. Krydda med salt och timjan. Rör i lingonen och servera sedan med potatis och haricot verts.
1 Kantarellfond 180ml Touch of Taste
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla