Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Gul lök | |
4 msk | Matolja | |
2 tsk | Salt | |
1 200 g | Krossade Tomater | |
240 g | Cannellinibönor | |
600 g | Vegetariska produkter | |
250 g | Vita Bönor Stora | |
45 g | Chilipulver | |
250 g | Kidneybönor | |
250 g | Svarta Bönor |
Hacka löken och stek den mjuk i oljan i en kastrull. Häll i chilipulver och bryn snabbt. Tillsätt quornfärsen och fräs tills den fått färg. Salta efter smak.
Häll i tomaterna och bönorna (avrunna och avsköljda) och koka upp. Man kan servera efter bara 10-15 minuters kokning, men chilin blir godare ju längre den står på (upp till 1 timme).
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt