Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Cottage cheese Naturell | |
200 g | Kalkon Pålägg | |
150 g | Citron | |
200 g | Prästost | |
300 g | Farfalle | |
300 g | Gröna Ärtor Frysta | |
2 msk | Persilja - fryst |
Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Tillsätt ärtorna när 2-3 minuter återstår av koktiden.
Medan pastan kokar: Skär kalkonskivorna i strimlor och riv citronskalet fint, samt riv osten.
När pastan är färdig: ta upp 1 dl av kokvattnet, häll av pastan och ärtorna i ett durkslag.
Häll tillbaka det sparade kokvattnet, pastan och ärtorna i kastrullen. Tillsätt kalkon, keso, rivet skal från citronen, 1 msk citronjuice, riven ost och persilja. Blanda.
Smaka av med salt och peppar. Servera genast.