Gå vidare till huvudinnehåll
Krämig stroganoff med rökt tofu
Sofia Nyberg

Krämig stroganoff med rökt tofu

20 minEnkelt
207,25 kr
4 portioner21,74 kr per portion
Krämig tofu stroganoff

0,5 stGul Paprika
400 gRis
0,5 mskDijonsenap
250 gTofu
1 klyftaVitlök
1 tskTimjan - torkad
1 dlHavrebaserad matlagning
1 mskTomatpuré
1 stGul lök Eko
8 stSoltorkade Tomater
500 gKrossade Tomater
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Koka ris enligt anvisning på paketet.

2

Stroganoff: Skär tofu i strimlor.

3

Hacka lök och vitlök. Strimla paprikan.

4

Hetta upp en stekpanna med olja.

5

Stek lök och vitlök i några minuter.

6

Lägg i paprikan och låt steka med någon minut.

7

Tillsätt tomatpuré och rör runt så att den blandas med löken och paprikan.

8

Strimla de soltorkade tomaterna.

9

Tillsätt soltorkade tomater, timjan, senap, krossade tomater, havregrädde och tofun.

10

Låt sjuda under lock ca 5 min.

11

Smaka av med salt och svartpeppar.

12

Servering: Servera stroganoffen med ris och salladsmix.

Bild:

Foto: Sofia Nyberg