Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Olivolja | |
1 st | Gul lök | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 st | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Grön Paprika | |
800 g | Ryggbiff | |
1 st | Gul Paprika | |
2 msk | Persilja - färsk |
Blanda olja, pressad vitlök, finhackad persilja, salt och peppar till en marinad. Låt biffen marinera i rumstemperatur i 30 minuter övertäckt.
Stek sedan biffen i en grillpanna, låt dem därefter vila i 5-10 minuter, håll dem varma.
Häll resten av marinaden i en stekpanna och fräs i et par minuter. Tillsätt sedan de skivade paprikorna och fräs i ca 5 minuter.
Lägg upp paprikan med biffen över och servera med potatis och grönsallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria