Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Limedressing | ||
2 krm | Salt | |
1 msk | Honung Flytande | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 st | Lime | |
Sallad | ||
2 st | Avokado | |
2 msk | Persilja - färsk | |
2 st | Apelsin | |
1 msk | Mat & Bak Smör Osaltat | |
600 g | Laxfilé | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 dl | Quinoa | |
0,5 st | Hönsbuljong | |
0,5 tsk | Salt |
Blanda ihop dressingen. Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen. Skär laxen i kuber. Stek dem runt om i smör i en stekpanna ca 3 min. Salta och peppra. Skala apelsinerna och dela i bitar. Dela, kärna ur, skala och tärna avokadorna. Blanda bulgur, apelsin, avokado, persilja och lax. Ringla över limedressing.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria