Gå vidare till huvudinnehåll
Kantarelltoast
Malin Andersson

Kantarelltoast

15 minEnkelt
343,00 kr
4 portioner 15,42 kr per portion
Enklaste kantarelltoasten med enbart färska kantareller, lök, salt och peppar - så gott! Vill du ha krämigare topping på smörgåsen kan du hälla i ca 1 dl vispgrädde och låta koka ihop med svampen.

200 gKantareller
0,5 tskSalt
0,5 stGul lök
1 stSurdegsbröd
2 mskSmör
0,5 krmSvartpeppar Malen
Instruktioner
1

Ansa, skölj och dela kantarellerna.

2

Stek kantarellerna i en torr stekpanna tills lite av vätskan kokat bort.

3

Tillsätt smör och hackad gul lök.

4

Salta och peppra efter smak.

5

Rosta brödskivorna och fördela kantarellblandningen på bröden.

Tips: Älskar du ost? Riv en smakrik ost och toppa varje toast med.

: Älskar du ost? Riv en smakrik ost och toppa varje toast med.

Bild:

Kerstin Eriksson