Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Vitpeppar Malen | |
500 g | Fryst Bladspenat | |
1 g | Muskot Hel | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
125 g | Ädelost | |
1 st | Gul lök | |
500 g | Fusilli |
Koka pasta, fusilli passar bra.
Finhacka löken och fräs på medelhög värme i kastrull någon minut tills den är mjuk.
Lägg i den frysta spenaten. När spenaten har tinat så lägg i creme fraichen och låt den koka upp.
Tillsätt ädelosten. Önskas kraftigare smak kan man ta mer än 100g, beroende på hur smakrik ost man har köpt.
Låt såsen koka tills spenaten är helt mjuk och genomkokt. Smaka av med muskotnöt, vitpeppar och örtsalt.
Serveras med bröd om så önskas.
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Ädelost Grädd Blåmögelost 36% 140g Kvibille