Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Sötmandel Naturell | |
0,5 dl | Pumpakärnor | |
2 msk | Sirap Mörk | |
6 dl | Filmjölk Naturell | |
0,5 dl | Hasselnötter | |
0,5 dl | Rågkross | |
6 dl | Grahamsmjöl | |
1,5 tsk | Salt | |
0,5 dl | Solroskärnor | |
4 st | Dadlar Färska | |
0,5 dl | Linfrö Helt | |
1,5 tsk | Bikarbonat |
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en avlång form och strö på lite grahamsmjöl. Hacka dadlar och nötter. Rör ihop alla ingredienser i en skål och lägg smeten i formen. Strö på pumpafrön och grädda längst ner i ugnen i ungefär en timme.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt