Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering och garnering | ||
3 dl | Vispgrädde | |
250 g | Jordgubbar | |
Tårta | ||
2 dl | Lemon Curd | |
250 g | Jordgubbar | |
400 g | Mandelmassa | |
4 st | Ägg |
Värm ugnen till 175°C.
Riv mandelmassan grovt och rör ner äggen. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen 20–25 minuter. Låt svalna.
Lägg bottnen på ett tårtfat. Bred på lemon curd. Skölj och skiva jordgubbarna och fördela dem över tårtan. De jordgubbar som inte går åt kan spridas ut runt tårtan som dekoration.
Vispa grädden och servera till tårtan och jordgubbarna.
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket