Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Quornfärsgryta | ||
2 msk | Persilja - fryst | |
300 g | Vegetarisk Färs | |
1 tsk | Råsocker Strö | |
3 krm | Salt | |
1 st | Röd Paprika | |
1 msk | Vitvinsvinäger | |
1 st | Zucchini | |
3 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
350 g | Ajvar | |
3 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Tillbehör | ||
400 g | Linguine |
Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
Tärna zucchini och paprika i mindre bitar- spara tid med en multihackare. Hetta upp en panna med olja och stek paprika och zucchini med den frysta quornfärsen tills färsen är genomstekt.
Tillsätt ajvar relish, crème fraiche och vitvinsvinäger och låt koka upp. Smaksätt med råsocker, salt, peppar och persilja, eventuellt med mer vitvinsvinäger för mer syra. Låt puttra ca 5 minuter. Tillsätt lite vatten vid behov.
Servera grytan tillsammans med den kokta pastan. Dekorera med lite extra persilja.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria