Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 g | Kantareller | |
0,5 g | Pinjenötter | |
1 dl | Grönsaksbuljong | |
150 krm | Salt | |
1 st | Lök | |
1 g | Spenat Blad | |
1 st | Flytande Smör och Margarin | |
300 g | Fetaost | |
1 dl | Risotto | |
200 krm | Svartpeppar |
Skala och hacka löken. Fräs den i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt riset och rör om med vinet (använd helst torrtvin om du inte har matlagningsvin hemma). Häll på buljongen i omgångar, ca 1 dl buljong i taget. Riset ska suga upp buljongen innan mer tillsätts. Rör då och då. Låt koka på svag värme 20-25 min.
Stek under tiden kantareller i smör så de blir nästan knapriga.
Krydda med salt och peppar. Blanda i spenat, smulad ost och pinjekärnor. Servera genast med kantareller på sidan om.
154,75 kr /kg
639,00 kr /kg
199,50 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
159,60 kr /kg
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
43,93 kr /l
163,33 kr /kg
374,75 kr /kg
485,00 kr /kg