Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
40 g | Aprikoser Torkade | |
1 msk | Olivolja | |
60 g | Blåbär | |
100 g | Rödkål | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
2 krm | Flingsalt | |
0,5 st | Citron | |
1 st | Avokado | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
40 g | Spenat Blad |
Skölj spenaten och skölj och finstrimla rödkålen med hjälp av en osthyvel. Strimla aprikoserna (4 st), grovhacka cashewnötter och finhacka basilika. Blanda ihop i en skål och tillsätt olja, citronsaft och lite salt och peppar.
Lägg upp salladen på en tallrik och tillsätt avokado i skivor och färska bär.
Näringsvärde: Kcal: 709, Protein: 14 g, Fett: 54 g, Kolhydrater: 37 g.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1