Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Salt | |
1 krm | Citronpeppar | |
1 msk | Vetemjöl | |
3 dl | Havredryck Naturell | |
0,5 st | Fiskbuljong | |
1 krm | Svartpeppar | |
200 g | Spenat Hackad Fryst | |
4 st | Laxfilé | |
1 tsk | Franska Örter |
Koka upp havremjölk, en halv fiskbuljong, franska örter, salt, peppar, citronpeppar. Dosera kryddor efter smak.
Red med vetemjöl.
Lägg laxen i en form, strö på spenat och häll över såsen. Tillaga i ugn 15 minuter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 iKaffe Barista Edition Havredryck 3% 1L Oatly
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria