Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sås | ||
1 krm | Salt | |
1 klyfta | Vitlök | |
0,5 dl | Citronmajonnäs | |
3 msk | Chilisås Original | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Potatismos | ||
800 g | Potatis Mjölig | |
Burgare | ||
2 dl | Kvarg 10 procent | |
1 tsk | Citronpeppar | |
0,5 st | Purjolök | |
1 msk | Fiskfond | |
2 st | Ägg | |
500 g | Laxfilé | |
1 tsk | Salt | |
2 msk | Vetemjöl |
Hacka purjolök i matberedaren tillsammans med kuber av laxen. Lägg i kesella, ägg, mjöl och kryddorna. Kör till en jämn smet.
Forma jämnstora burgare och platta till dem med fuktad hand.
Stek dem på medelvärma ca 4 min på varje sida tills de fått gyllenbrun färg.
Servera med potatismos.
Sås Rör samman alla ingredienser.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kesella Naturell 10% 250g Arla
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste