Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sås | ||
1 krm | Salt | |
1 klyfta | Vitlök | |
0,5 dl | Citronmajonnäs | |
3 msk | Chilisås Original | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Potatismos | ||
800 g | Potatis Mjölig | |
Burgare | ||
2 dl | Kvarg 10 procent | |
1 tsk | Citronpeppar | |
0,5 st | Purjolök | |
1 msk | Fiskfond | |
2 st | Ägg | |
500 g | Laxfilé | |
1 tsk | Salt | |
2 msk | Vetemjöl |
Hacka purjolök i matberedaren tillsammans med kuber av laxen. Lägg i kesella, ägg, mjöl och kryddorna. Kör till en jämn smet.
Forma jämnstora burgare och platta till dem med fuktad hand.
Stek dem på medelvärma ca 4 min på varje sida tills de fått gyllenbrun färg.
Servera med potatismos.
Sås Rör samman alla ingredienser.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
199,09 kr /kg
90,73 kr /kg
96,91 kr /kg
485,00 kr /kg
69,00 kr /l
22,17 kr /kg
78,00 kr /kg
554,55 kr /kg
54,71 kr /kg
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
230,56 kr /l
4,10 kr /st
2 Laxfilé Fryst 4x100g Lillängshamnen
197,50 kr /kg
8,98 kr /kg