Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Handfast | ||
4 st | Potatis | |
Grillgrönt | ||
1 st | Aubergine | |
1 klyfta | Vitlök | |
100 g | Färska champinjoner | |
1 st | Zucchini | |
1 msk | Olivolja | |
Torskpaket | ||
1 msk | Olivolja | |
1 st | Gul Paprika | |
300 g | Torskfilé | |
1 msk | Kapris | |
50 g | Mozzarellaost | |
1 st | Citron | |
1 dl | Basilika - färsk | |
0,5 st | Rödlök | |
1 st | Tomater |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tärna tomaten och paprikan, finhacka löken. Blanda med kaprisen i en skål och häll över olivolja.
Tillsätt rivna basilikablad. Spara några blad till garnering.
Dela fisken i två handflateportioner och placera på två stora foliebitar (cirka 40x30 cm). Fördela tomatblandningen ovanpå och riv över mozzarella och citronskal. Salta och peppra. Vik ihop foliet till två vätsketäta paket. Sätt in i ugnen i cirka 12 minuter eller lägg på grillen på medelvärme.
Skiva grillgrönsakerna och stek eller grilla grönsakerna med lite olivolja och hackad vitlök under tiden, salta och peppra.
Lägg ett foliepaket på varje tallrik. Öppna, pressa över citronsaft och toppa med lite extra basilika. Servera med grillgrönt.
Bild:
Itrim
1 Mozzarella 125g Michelangelo