Gå vidare till huvudinnehåll
Korvstroganoff

Korvstroganoff

20 minEnkelt
206,35 kr
4 portioner 17,01 kr per portion
Korvstroganoff

1 tskDijonsenap
1 mskFlytande Smör och Margarin
3 dlLångkornigt Ris
2 dlMatlagningsgrädde
500 gFalukorv
1 stGul lök
1 krmSalt
1 krmVitpeppar
2 mskTomatpuré
Instruktioner
1

Dra skinnet av falukorven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor, skala och hacka löken.

Låt fettet bli ljusbrunt i en stekpanna. Bryn korv och lök. Tillsätt tomatpurén, senap och rör om. Späd med grädde. Smaksätt med salt och peppar, koka ett par minuter.

Serveras med kokt ris.

Kan även köras med krossade tomater, en gnutta socker samt en halv buljongtärning.