Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Kakao | |
100 g | Florsocker | |
500 g | Mascarpone | |
50 ml | Kaffelikör | |
1,5 dl | Espresso | |
4 st | Ägg |
Portioner 4-6
Ingredienser
Savoiardikex 250g
Beredning: läg ut kexen (8-10st) in en flat form. Häll över kaffe och kaffelikör(eller marsalavin) Vispa äggulorna med florsockret vitt och pösigt. Vänd ner mascarponen. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner det i äggulesmeten. Varva kexen med mascarponekrämen i glas eller i en form. Avsluta med kräm. Förvara kallt fram till serveringen. Pudra över kakaopulver precis före serveringen.
Zutaten
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant