Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Lax | ||
2 krm | Svartpeppar | |
4 skiva | Prästost | |
1 st | Fetaost | |
1 st | Laxfilé Fryst | |
1 tsk | Salt | |
Ris | ||
2,5 dl | Jasminris | |
Romsås | ||
1 msk | Majonnäs | |
1 msk | Caviar & Stenbitsrom | |
1 st | Kvarg Naturell | |
2 krm | Salt | |
Haricoverts | ||
1 st | Haricot Verts Fryst |
Börja med att tina laxfileerna i kallt vatten om den inte rerdan är tinad. När den är det gåbidare till steg
Lägg laxfileerna i en ugnsform salta och peppra på varje sida, lägg sen en prästostskiva på varje och lite fetaost om det finns hemma. Sätt in i ugnen på 18 min.
Häll upp haricovertsen i en kastrul och låt koka tills allt annat är klart.
Rör ihop romsåsen. Smaka av med saltet.
Hoppas att det smakar!
485,00 kr /kg
138,19 kr /kg
163,33 kr /kg
338,00 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
35,95 kr /kg
82,38 kr /kg
574,38 kr /kg
39,95 kr /kg
57,90 kr /kg