Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Röd Paprika | |
1 klyfta | Vitlök | |
1 st | Squash | |
4 st | Ägg | |
2 st | Morötter | |
1 st | Rödbetor Konserverade | |
1 krm | Svartpeppar | |
6 st | Potatis | |
500 g | Färska champinjoner | |
1 msk | Kapris | |
3 st | Gul lök | |
1 dl | Persilja | |
1 st | Kinesisk soja |
Hacka lök och vitlök i små bitar. Fräs i olja i en stekpanna. Skär potatisen och morötterna i små bitar och blanda ner med löken. Stek i ca 10-15 minuter.
Skär under tiden squash och paprika i små bitar och blanda ner med resten och stek ytterligare 10 minuter eller tills potatisen är mjuk. Smaka av med salt och peppar
Skiva champinjonerna i fjärdedelar och fräs i smör i en stekpanna. Blanda med övriga ingredienser. Stek ägg i lite smör.
Servera med kapris, soja och ev. stekta ägg
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge