Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Sirap Agave | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 st | Vaniljstång | |
4 msk | Chiafrö | |
250 g | Jordgubbar Fryst |
Skrapa ur vaniljstången. Lägg cashewnötterna i en mixer tillsammans med 2,5 dl vatten, agavesirap och vaniljfrön. Mixa ett par minuter tills du får en helt slät och krämig mjölk. Smaka av och justera ev. smaken tills du är nöjd.Den skall vara söt och krämig med en god vaniljsmak. Häll i chiafröna och rör ordentligt för att undvika att chiafröna klumpar sig. Häll upp i en skål eller en burk och låt stå i minst 30 minuter i kylskåp tills chiafröna har bildat en pudding av vaniljmjölken. Den kan med fördel stå i kylskåp över natten. Servera med tinade ekologiska jordgubbar eller andra goda bär.
Hitta fler goda och nyttiga recept på www.angelasheaven.com/sv
Bild:
www.angelasheaven.com