Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Grönsaksfond | |
1 st | Riven Parmesanost | |
2 st | Blomkål Fryst | |
1 st | Fiskfond | |
2 st | Torskfilé Fryst | |
1 st | Vitlök Färsk | |
1 st | Creme Fraiche Naturell |
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Koka blomkålen i lättsaltat vatten tills den är mjuk. Häll av vattnet och låt ånga av i 15 minuter.
Mixa sedan blomkålen med grädde, grönsaksfond och pressad vitlök. Smaka av med salt & peppar.
Klicka ut blomkålsmoset runt kanterna i en smord gratängform och placera fisken i mitten.
Vispa ihop crème fraiche med ost, basilika, fond, salt & peppar.
Häll såsen över fisken och gratinera i ca 35 minuter. Servera med en fräschsallad.
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste