Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Burgare | ||
2 st | Vitlök | |
1 st | Gul lök | |
0,5 msk | Koriander - torkad | |
1 msk | Kinesisk soja | |
1 st | Ägg | |
1,5 dl | Fiberberikade Havregryn | |
800 g | Svarta Bönor | |
1 st | Jalapeno Konserverad | |
1 msk | Spiskummin | |
Till serveringen | ||
1 msk | Sambal Oelek | |
0,5 st | Rödlök | |
4 st | Frallor | |
1 st | Romansallat | |
1 st | Tomater | |
1 dl | Majonnäs |
Skölj bönorna och låt dem rinna av. Mosa bönorna med en gaffel. Skär 4 st cm-tjocka skivor av löken och lägg det som blir över av löken i en matberedare. Mixa löken med havregryn, ägg, vitlök, jalapeños, soja, kryddor och salt till en slät smet. Rör ihop smeten med bönorna. 2 Hetta upp olja i en stekpanna och skeda upp 4 stora klickar av smeten i pannan. Platta ut till burgare. Stek på låg till medelvärme ca 8 min per sida. Stek även lökskivorna gyllene i en stekpanna med olja. 3 Blanda majonnäs med sambal oelek till en dressing. Värm bröden i stekpannan och fyll med sallad, burgare, tomat, lök och chilidressi
1 Koriander Blad 10g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge