Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Chili | |
1 st | Paprika | |
1 msk | Risvinäger | |
3 msk | Sesamolja | |
1 st | Broccoli | |
250 g | Färska champinjoner | |
600 g | Blandfärs | |
1 dl | Kinesisk soja | |
2 dl | Fullkornsbulgur | |
2 st | Rödlök |
Koka bulgur.
Kärna ur och finhacka chilin, blanda med soja, vinäger och sesamolja.
Skiva svampen, paprikan och hacka löken. Skär små buketter av broccolin.
Stek färsen i en stekpanna tillsammans med olja, tillsätt svamp, paprika, lök och broccoli, lår fräsa ytterligare 2-3 min.
Tillsätt bulgur i färsen och smaka av med salt och vitpeppar.
Servera med sojasåsen-
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge