Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Couscous Fullkorn | |
400 ml | Kokosmjölk | |
500 g | Laxfilé | |
0,5 st | Lime | |
2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
140 g | Färsk bladspenat | |
1 msk | Rapsolja | |
125 g | Körsbärstomater |
Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen.
Krydda laxbitarna med salt och peppar. Stek laxen i rapsolja tills de fått fin färg och knappt genomstekta, 3 3 min på varje sida. Ta upp och håll varm.
Häll kokosmjölken i stekpannan och smaksätt med limejuice, limeskal, salt och peppar. Hetta upp men låt den inte koka. Lägg fisken i såsen.
Blanda babyspenaten, halverade tomater, olivolja, salt och peppar.
Servera laxen med couscous, spenat och tomatsalladen.
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Olivolja Extra Vergine Classico Zeta
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1