Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Apelsin | |
2 klyfta | Vitlök | |
2 msk | Kinesisk soja | |
1 st | Gul lök | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
600 g | Sötpotatis | |
1 kg | Revbensspjäll | |
1 st | Färsk ingefära | |
1 msk | Sirap Agave | |
2 tsk | Kanel | |
1 st | Hönsbuljong |
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg revbenen på en plåt. Blanda kanel, svartpeppar, salt, agavesirap, riven ingefära, soja och 2 msk matolja. Smeta in marinaden på revbenen.
Sätt in dem i ugnen i 30-40 min.
Skär potatisen i klyftor och lägg på en plåt. Krydda med salt, svartpeppar och matolja. Sätt in dem i ugnen i ca: 30 min.
Skala och hacka löken och vitlöken, riv skalet av halva apelsinen, fräs det i en gryta med olja. Tillsätt apelsinsaft, buljong, 1 dl vatten och grädde. Låt koka i 5-7 min. Red av med maizena och krydda med salt och peppar.
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge