Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Svartpeppar | |
2 tsk | Timjan | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 dl | Rödvinsvinäger | |
1 st | Rödlök | |
4 tsk | Dragon - torkad | |
1 st | Lagerblad |
Supermarinad som mörar kött som rostas och innanlår av nöt.
Skala och finhacka 1/2 rödlök och 1 vitlöksklyfta. Blanda med 2 dl rödvin (ej vinäger), 4 tsk finhackad dragon(eller 2 tsk torkad), 2 tsk finhackad timjan(eller 1 tsk torkad), 1 krossat lagerblad och 1 tsk grovmalen svartpeppar. För att marinaden ska ge bra mörning bör råvaran marinera i minst 6 timmar.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko