Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
8 st | Grillpinnar | |
0,75 dl | Solroskärnor | |
1 st | Basilika - färsk | |
0,75 dl | Rödvinsvinäger | |
2 msk | Solrosolja | |
2 st | Schalottenlök | |
1 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
580 g | Mozzarellaost | |
8 st | Vanliga Tomater |
Lägg träspetten i blöt. Skala och finhacka schalottenlökar. Skär tomater i grova bitar. Blanda lök och tomater med rostade solrosfrön, rödvinsvinäger och solrosolja. Krydda med salt och svartpeppar. Skär basilika i fina strimlor och vänd ner salladen. Trä minimozzarella på spetten. Pensla med olja. Salta och peppra. Grilla spetten hastigt, ca 1/2 minut runt om, gärna på lite aluminiumfolie. Servera ostspetten till sallad.
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
3 Mozzarella 125g Michelangelo