Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Kokosmjölk | |
100 g | Färsk ingefära | |
1 st | Chili | |
1 st | Vitlök | |
3 st | Schalottenlök | |
1 st | Lime | |
1 st | Hönsbuljong | |
3 dl | Vatten | |
10 st | Färska champinjoner | |
600 g | Kycklinglårfile | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Flytande Smör |
Hacka lök, riv ingefära och pressa ner vitlöken i en kastrull. Skala ingefäran först. Bryn i smöret. Tillsätt kokosmjölk, grädde, vatten, buljong, salt Koka upp Tärna kycklingen och skär champinjonerna på hälften Hacka chilin Kasta ner kyckling och chili. Låt kok a tills kycklingen är klar, ca 10 minuter. Pressa ner en lime.
2 Kokosmjölk 250ml Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör- & Rapsolja Flytande 80% 500ml Arla