Gå vidare till huvudinnehåll
Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche
Mari Bergman

Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche

10 minEnkelt
Ett salt snacks till fördrinken eller som en del av buffébordet, det här lyxiga tilltugget passar vilken fest som helst!

180 gChips lättsaltade
0,5 stDill - färsk
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
100 gLöjrom
0,5 stRödlök
Instruktioner
1

Lägg ut chipsen på en skärbräda eller på ett fat. Skala och finhacka rödlök.

2

Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Ät som tilltugg eller som en del på buffébordet.

Bild:

Sam Britz

891,45 kr
8 portioner • 45,48 kr per portion
OLW Chips Saltade

1 Chips Saltade

2 för 56 kr
275 g
31,50 kr

114,55 kr /kg


Dill Kruka EKO Klass1 Sverige

1 Dill Kruka EKO Klass1

Extrapris
Sverige, 1 st
21,95 kr

21,95 kr /st


Garant Creme Fraiche 32% 5 dl
34,50 kr

69,00 kr /l


Bröderna Persson Kalixlöjrom Fryst 250g Bröderna Perssons Piteå
799,00 kr

3 196,00 kr /kg


Lök Röd styck Klass1 Sverige

1 Lök Röd styck Klass1

3 för 12 kr
Sverige, 150 g
4,50 kr

30,00 kr /kg