Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Oxfond | |
2 msk | Tomatpuré | |
2 msk | Smör | |
400 g | Strimlat Oxkött | |
400 g | Broccoli Fryst | |
100 g | Färska champinjoner | |
2 dl | Vatten | |
1 tsk | Sambal Oelek | |
1 dl | Gräddfil | |
2 msk | Dijonsenap | |
1,5 msk | Vetemjöl | |
1 st | Gul lök |
Stek biff, lök och champinjoner i smör. Salta och peppra. Stek lite i taget och lägg sedan över det stekta i en gryta. Tillsätt tomatpuré, senap och vetemjöl. Rör om.
Vispa ur stekpannan med vatten och buljongtärning. Tillsätt buljongen till köttet. Rör och låt koka i 5 minuter. Smaka av med sambal och ev mer salt och peppar. Rör till sist ner gräddfilen. Koka frysta mixade grönsaker som du serverar till.
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla