Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Gryta | ||
10 st | Svartpeppar Hel | |
0,5 dl | Kinesisk soja | |
3 dl | Vispgrädde | |
6 msk | Redning & Ströbröd | |
2 dl | Svartvinbärsjuice | |
2 dl | Sherry | |
10 st | Enbär | |
1 st | Köttbuljong | |
10 st | Kryddpeppar Hel | |
2 kg | Fransyska & Nötstek | |
2 dl | Vatten |
Skär köttet i cirka 3 gånger 3 centimeter stora bitar.
Stek köttet tills det får en fin färg.
Flytta över köttbitarna till tryckkokaren, deglacera stekpannan med vattnet och häll över i tryckkokaren.
Häll över allt FÖRUTOM grädde och maizena i tryckkokaren.
Koka på högsta tryck i 30-40min
låt trycket sjunka, öppna tryckkokaren och med en hålslev plocka ur köttet och lägg åt sidan.
koka upp såsen, tillsätt redning, koka upp
tillsätt grädden, låt koka upp igen.
lägg tillbaka köttet och låt koka upp.
servera med exempelvis ungsrostade rotsaker.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket