Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
5 msk | Tomatpuré | |
400 g | Gnocchi | |
200 g | Räkor i Lake | |
1 st | Paprikamix | |
1 st | Körsbärstomater | |
4 dl | Matlagningsgrädde | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 st | Chili Explosion | |
15 g | Chilipeppar Färsk |
Sätt igång pasta vatten. Hacka alla tre paprikorna i ganska stora bitar ca 1x2 cm. Bryn dessa lätt i en stekpanna. När parikorna har fått lite färg, häll på grädden och tomatpuren, ca 5 msk. Koka pastan enligt förpckningen. Sänk plattan till medeltemp och lått puttra. Hacka chilin och tillsätt önskad mängd efter smak. Salta, peppra och ha på chili explosion krydda efter smak. När du är nöjd med kryddningen, Tillsätt en förpackning halverade körsbärstomater och räkorna. Dessa ska bara bli genomvarma sen är pastasåsen färdig. Servera såsen med pastan och rikligt med hackad basilika över.
Super enkelt och super gott. Vill man ha rätten nyttigare och laktosfri så använder du bara sojagrädde istället (valio är godast)samt fullkornspasta.
Njut!