Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Ägg | |
1,5 tsk | Koriander - torkad | |
0,5 st | Chili | |
1 st | Rödlök | |
1,5 tsk | Spiskummin | |
4 msk | Potatismjöl | |
500 g | Kikärtor |
Skölj kikärtorna i durkslag och mixa i matberedare. Hacka rödlök och chili, fräs löken mjuk i oljan. Tillsätt chilin, koriander och spiskummin låt fräsa en kort stund tillsammans med löken. Blanda ner i kikärtsmoset. Tillsätt äggen och 1 tsk salt samt potatismjölet. Kör snabbt så att allt blandar sig. Forma små biffar och stek i olja några minuter på var sida tills de fått fin färg. Servera gärna med pitabröd och mynta yoghurt eller sweetchili/cremefraishe-sås
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens